EYYE hoekbank Etcetera

4.544

Uitgebalanceerd

Het ruimtelijke effect van de EYYE Etcetera hoekbank wordt versterkt doordat de bank hoog op zijn poten staat. De ovale poten kunnen een kwartslag worden gedraaid, waardoor de hoekbank een andere uitstraling krijgt.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw EYYE meubel helemaal naar u zin te maken, is er keuze uit maar liefst honderd zorgvuldig geselecteerde stoffen en wel dertig prachtige leersoorten. Voor elk ontwerp is er een bekleding die bij u past. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de EYYE Etcetera is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Artikelnummer: EYYE hoekbank Etcetera Categorieën: , ,
 

Beschrijving

EYYE hoekbank Etcetera

‘Mooi, multifunctioneel en een klassieker van de toekomst: bij de modulaire hoekbank Etcetera draait het allemaal om zijn elegante, uitgebalanceerde proporties. Doordat de arm- en rugleuning in elkaar overvloeien, kun je heel makkelijk meerdere elementen aan elkaar schakelen. Of juist niet, want ook als ‘losse’ bank die vrij in de ruimte staat, is hij prachtig.

Dit ontwerp van Studio Foorumi is een echte stadsbank: verrassend bescheiden van formaat, terwijl hij juist heel royaal oogt dankzij de doorlopende leuning en de brede rugkussens. Welke samenstelling je ook kiest, Etcetera oogt altijd luchtig doordat hij hoog op zijn poten staat. De ovale poten kunnen een kwartslag worden gedraaid, waardoor de Etcetera een andere uitstraling krijgt. Slim is de subtiele bolling van de armen, zodat je daar comfortabel tegenaan kunt leunen zonder dat je een kussen nodig hebt. Hierdoor blijft een extra breed zitgedeelte over, wat samen met de zitdiepte van 89 cm, hoekbank Etcetera heel comfortabel maakt.

Kenmerken

  • Uiteraard is de bank naar eigen wens samen te stellen.
  • De Etcetera bank is verkrijgbaar in 1.5, 2, 2.5, 3, 4, en 5-zits.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw EYYE meubel helemaal naar u zin te maken, is er keuze uit maar liefst honderd zorgvuldig geselecteerde stoffen en wel dertig prachtige leersoorten. Voor elk ontwerp is er een bekleding die bij u past. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De EYYE Etcetera is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Product specificatie EYYE Etcetera

Download